Farshad Kholghi

Skuespilleren, komiker og entertainer Farshad Kholghi er aktuel med 4 spændende foredrag (se beskrivelse herunder). Fællesnævner for foredragene er spændende emner, der serveres med humor og stor velbegavethed.
Farshad er et godt alternativ, når du skal arrangere dit næste foredrag.

Beskrivelse

Du kan flytte bjerge
Er en humoristisk og autentisk historie, om livets op og nedture, der helt enkelt inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer, som muligheder fremfor forhindringer. Farshad Kholghi benytter visuelle og underholdende fortællinger til at illustrere de forandringer, han selv har oplevet, privat som professionelt. Forandringer han stadig gennemgår i dag.

En hverdag du ikke vil hjem fra
Et humoristisk, ærligt og tankevækkende foredrag, som giver dig inspiration til at overvinde hverdagens bekymringer og i stedet fokusere på glæden og mulighederne i hverdagen. Vil du gerne bruge mindre tid og energi på at bekymre dig – både på jobbet og i privatlivet? Og vil du undgå at basere vigtige beslutninger på unødige bekymringer?
I foredraget vil Farshad med sin fabulerende og humoristiske stil tale både om sine egne oplevelser og hvordan man både som person og arbejdsplads kan få en hverdag, som man ikke vil hjem fra. Farshad har selv kæmpet med alvorlig stress og angst. Bekymringer er gift for krop, sind og arbejdsglæde. Farshad Kholghi inspirerer til en hverdag, hvor du lægger tankemyldret på hylden og får det bedste ud af dagen.

Gennemslagskraft
Farshad Kholghi har gennem årene holdt en lang række succesfulde foredrag om gennemslagskraft og kropssprog.
I foredraget tager Farshad Kholghi afsæt i det at stå på scenen, og lærer jer, hvordan I kan erobre jeres publikum. Et særdeles underholdende foredrag, hvor Farshad spiller flere forskellige typer og viser, hvor meget de små detaljer betyder for vores måde at optræde på, også i hverdagen. Hvor vigtigt vores positur er, lukket, åben eller neutral, og hvordan den påvirker omgivelserne.
Farshad fortæller om sin lange teaterkarriere og dens op- og nedture, men hele tiden med fokus på kropssproget som en faktor, der hjælper jer til at spille bedre sammen på arbejdspladsen eller bryde igennem i undervisningen.

Politisk Ukorrekt
Farshad Kholghi var med Kerteminderevyen 2018 og i den forbindelse blevet kaldt en racist. Dog kun af nogle mennesker, men han synes alligevel, at det er en kedelig tendens, at folk bliver krænket over hvad som helst. Vi er begyndt at dele ord op i gode og dårlige ord, i USA går man tilbage i historien, fjerner statuer, fjerner ord i klassikere og det samme i Sverige og mange andre steder i verdenen.
Der er opstået en slags godhedens fascisme, der ikke passer med tanken om demokrati og en åben debatform. For hvem skal afgøre, hvad er er rigtigt og forkert? Så længe vi er beskyttet af lovgivning, så er det den, som vi skal stole på, kan beskytte os.
Den nye tendens af politisk korrekthed er farlig for kunstnere, der som Farshad lever af at udtrykke sig, men også for resten af samfundet og vores måde at tænke på. Hvis vi sletter historien, så gentager vi bare de samme fejltagelser. Vi skal læse historien på godt og ondt.
Farshad Kholghi er selvsagt imod racisme, men han vil gerne have lov til at tage karikaturer op og diskutere dem. Politisk korrekthed gør, at der opstår et vanvittigt og uhyggeligt modtræk senere hen. I foredraget tager Farshad denne debat op. Han kæmper for kunstnerens ret til at udtrykke sig. Vi skal ikke lukke munden på folk, men diskutere de kritiske ting.

Log in with your credentials

Forgot your details?