Eva Lund Dixen

RYST DET AF – en kærlighedserklæring til kroppen. Klummeskribent og foredragsholder  Eva Lund Dixen i et spændende foredrag om, hvordan man igennem bevægelse kan slippe fri af fortidens traumer. Et foredrag som er aktuelt netop nu, hvor der er stor fokus på vigtigheden i at være i bevægelse med kroppen.

Beskrivelse

RYST DET AF – en kærlighedserklæring til kroppen

I et medrivende og underholdende foredrag fortæller Eva om, hvordan hun genfandt forbindelse til sin krop igennem bevægelse efter en traumatisk hændelse som ligger  dybt forankret i hende.

Eva blev voldtaget som 21-årig, men hun nægtede at acceptere det. I et desperat forsøg på at omskrive hændelsen, rejste hun tværs over Atlanten i håbet om at indlede en kærlighedsrelation til sin voldtægtsmand. Med den beslutning vendte hun det døve øre til sin krops signaler, der som følge af traumet lukkede ned, og gik i permanent alarmberedskab.

Foredraget RYST DET AF er en hjertevarm, humoristisk og gribende historie, som handler om at genskabe tillidsbåndet imellem kroppen og sindet, og glæden ved at være til stede i nuet. Ud fra en personlig beretning stiller Eva Lund Dixen skarpt på kroppens reaktioner på traumer, og hvordan man igennem bevægelse kan slippe fri.

Om foredragsholderen:

Eva Lund Dixen har en baggrund i kommunikationsbranchen og en BA i Litteraturhistorie og Journalistisk Formidling. Ud over at skrive klummer til blandt andet alt.dk hjemmepasser hun sin 1-årige søn, og har netop startet virksomheden Nordic Chi hvor kvinder kan prøve kræfter med naturbaseret mindfulness i bevægelse.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?