Eskild Ebbesen

En fantastisk inspirator og motivator. Publikum er fanget, når den kendte sportsudøver og vinder,  Eskild Ebbesen fra ”guldfireren” holder foredrag.

Beskrivelse

Om Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen er en af Danmarks mest kendte sportsudøvere kendt som en af de fire roere i ”Guld-fireren”, som har givet de flotte resultater; OL guld I 1996, 2004 og 2008, OL-bronze I 2000 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Eskild Ebbesen er desuden cand.scient. i idrætsfysiolog, og han har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Han mener, at alle kan styrke deres vindermentalitet og opnå bedre præstationer i alt, hvad de foretager sig.

Foredrag:

Eskild Ebbesens foredrag har forskellige temaer, men altid samme resultat for øje: Energi, velvære og endnu større livskvalitet. Skru op for koncentrationen og ned for sygefraværet med et foredrag, hvor Eskild Ebbesen leverer redskaberne og motivationen til at virksomheden og den enkelte medarbejder kan begynde at se på, hvor der evt. kan sættes ind.

Verdensmester i samarbejde

I dette foredrag er der fokus på samarbejde, feedback og målsætninger både for den individuelle og for Jeres team. Eskild Ebbesen og hans hold har selv demonstreret, hvor langt man kommer med godt samarbejde, med at udnytte et teams maksimale potentiale, og være bedst, når det gælder, hvor sportverdenen og erhvervslivet i den grad kan sammenlignes. I får et kig bag kulissen med anekdoter om konkurrencen, sjove historier, og hvordan det er at vende hjem med guld.

Vejen til at blive en vinder

Et foredrag, der giver tilhørerne ny energi og inspiration til hverdagens udfordringer, ved at tage fat i, hvordan får man vindermentaliteten ind i sin hverdag, hvordan man øger chancen for at nå de mål, man sætter sig, for fortsat at udvikle sig og udnytter sit potentiale fuldt ud m.m.

Motivation til en sund livsstil

I dette foredrag tager Eskild Ebbesen fat på, hvordan vi finder motivationen til at komme i gang med den sunde livsstil, og hvordan man fastholder denne. Med den gode blanding af egne erfaringer og forskningsresultater, fortæller Eskild om fysisk aktivitet og træning, kost og ernæring, motivation i hverdagen, samt træning af viljestyrken.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Energi, Ernæring, Idræt, Koncentration, Kost, Livserfaring, Livskvalitet, Motion, Motivation, OL, Roning, Sport, Sundhed, Talent, Vægttab, Velvære, Vindermentalitet, Virksomhedsudvikling

Log in with your credentials

Forgot your details?