Clement Kjersgaard

Clement behøver vel næsten ingen nærmere præsentation. Ønsker du en skarp foredragsholder, ordstyrer eller motivator til dit arrangement, vil Clement være et oplagt emne.

Beskrivelse

Om Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er en vellidt TV-vært, som gennem de sidste mange år har slået sit navn fast som en særdeles markant TV-journalist på DR, bl.a. med sit helt eget talkshow på DR2. Kjersgaard har studeret på college i Hong Kong, har læst Filosofi, Politik og Økonomi på Oxford University og har siden 2003 været studievært på en lang række programmer hos DR. Han kan både bookes som ordstyrer og som foredragsholder om bl.a. dansk politik, amerikansk politik, international politik, uddannelse, journalistik og kreativitet.

Foredrag:

Trump, USA og verden

Clement Kjersgaard har arbejdet ingående med amerikansk politik siden 2002, og fortæller i dette foredrag om, hvda der vil ske, hvilke valg Trump står overfor, og hvordan verden forholder sig til en præsident, som skriver alle spillereglerne om.

De næste 25 års verdenshistorie

Med udgangspunkt i det bredde historiske perspektiv opridser Clement en række dilemmaer, der i hans optik får stor betydning for verdens udvikling i de kommende år, bl.a. spørgsmålene om, om USA kan forblive en supermagt, om Kina vil ændre verden, og om Europa forsvinder.

Dansk politik om 10 år

Clement fortæller om hvordan dansk politik har forandret sig, hvordan politikerne og partierne er anderledes, og hvor magten er i dag.

Journalistikkens fremtid

Med udgangspunkt i mediebranchens krise opridser Clements Kjersgaard hvad han mener er kravene til fremtidens journalistik og journalister.

Er demokratiet i krise?

Dette foredrag tager udgangspunkt i de seneste års dramatiske begivenheder i både dansk og international politik, og Clement mener, at politikerne endnu ikke har forstået, hvor voldsomme udfordringer, der venter.

Dannelse, uddannelse og demokrati

Danmark er i forandring, og der er flere forskellige udfordringer, der vil påvirke den måde, landet har fungeret på i 150 år. Derfor taler Clement i dette foredrag om, hvad han mener er holdbare bud på dannelse, uddannelse og demokrati i den fremtid, der allerede er begyndt.

Sådan får man en idé

Om arbejde og kreativitet: Et foredrag om selvsikkerhed og kreativitet, samarbejde og uenighed, form og indhold, magt og tillid, mod, succes og fiasko – med udgangspunkt i alle de kreative ideer Clement Kjersgaard selv har ført ud i livet.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Debat, Globalisering, Journalist, Kendt fra TV, Ledelse, Medier, Ordstyrer, Politik, Presse, Religion, Supermagt, Talkshow, Trends, TV, USA, Verden

Log in with your credentials

Forgot your details?