Claus Meyer

Udover driften af sine mange forretninger tilbyder Claus Meyer også assistance og rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling. Meyer Gruppen og søstervirksomhederne beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere.

Beskrivelse

Om Claus Meyer

Claus Meyer startede sin karriere med et job hos den lokale bager i Sundby på Lolland, da han var 7. Allerede som 20-årig lavede han sit første officielle måltid ‘ud af huset’ fra sin toværelses lejlighed i Ingerslevsgade og bragte efterfølgende maden ud på sin cykel.

Som 21-årig blev Claus Meyer imidlertid fyret fra Boulevardens Bager på Amager, fordi han var for langsom. Som 27-årig overtog han kantinen på Handelshøjskolen i København og siden er det gået slag i slag. Meyer Gruppen og søstervirksomhederne beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere.

Omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv og Claus Meyer har aldrig formuleret langsigtede planer for sit liv, men han har altid været åben over for nye udfordringer og de mennesker og muligheder han møder på sin vej.

Udover driften af sine mange forretninger tilbyder Claus Meyer også assistance og rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling. Han holder foredrag, team building kurser og udgiver kogebøger.

Foredrag:

Spis Igennem – velsmag, sundhed og sanselighed

I dette foredrag udfordrer Claus Meyer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed og livskvalitet og inspirerer folk til at leve sundere uden at sætte sanseligheden over styr. Foredraget bygger på mange års undervisning i emnet i Meyers Madhus og på bogen Spis Igennem, som Claus Meyer har skrevet sammen med professor i ernæring Arne Astrup. Bogen bygger på et 6-årigt forskningssamarbejde imellem institut for Human Ernæring og Meyers Madhus. Foredraget kan Claus Meyer holde alene eller sammen med Arne Astrup.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Ernæring, Kendt fra TV, Kost, Livskvalitet, Livsstil, Sundhed, Vægttab, Velvære, Videnskab

TOP