Claus Meyer

Spis igennem:
Hvad betyder det for vores sundhed, at vi nyder vores mad? Hvorfor bliver vi federe og federe? Hvad gør os overvægtige? Hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt? Claus Meyer udfordrer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed og livskvalitet og inspirerer folk til at leve sundere uden at sætte sanseligheden over styr.

Beskrivelse

Spis igennem:

Hvad betyder det for vores sundhed, at vi nyder vores mad? Hvorfor bliver vi federe og federe? Hvad gør os overvægtige? Hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt? Claus Meyer udfordrer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed og livskvalitet og inspirerer folk til at leve sundere uden at sætte sanseligheden over styr.

Foredraget ”Spis igennem” er krydret med humoristiske tilbageblik – Claus Meyer var selv blandt de fedeste på Lolland som knægt – fortællinger om fremmede kulturers madlavnings principper og stenhårde kendsgerninger, og om hvordan man laver velsmagende mad uden fedt. Tilhørerne får konkret og spontant styrket deres muligheder for flere succesoplevelser i køkkenet. Foredraget bygger på mange års undervisning i emnet i Meyers Madhus og på bogen Spis Igennem, som Claus Meyer har skrevet sammen med professor i ernæring Arne Astrup. Bogen bygger på et 6-årigt forskningssamarbejde imellem institut for Human Ernæring og Meyers Madhus.

Claus Meyer kan holde foredraget sammen med Arne Astrup eller alene. Det kan afvikles som en madlavningsdemonstration, hvor deltagerne involveres i tilsmagningsprocessen. Foredragstemaet kan også danne grundlag for et kogekursus, hvor deltagerne får madlavnings- og velsmagsprincipperne helt ind under huden.

Claus Meyer startede sin karriere med et job hos den lokale bager i Sundby på Lolland, da han var 7 år gammel. Allerede som 20-årig lavede han sit første officielle måltid ‘ud af huset’ fra sin toværelses lejlighed i Ingerslevsgade og bragte efterfølgende maden ud på sin cykel.

Som 21-årig blev Claus Meyer fyret fra Boulevardens Bager på Amager, fordi han var for langsom. Som 27-årig overtog han kantinen på Handelshøjskolen i København og siden er det gået slag i slag. Meyer Gruppen og søstervirksomhederne beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere.

Omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Claus Meyer har aldrig formuleret langsigtede planer for sit liv, men han har altid været åben over for nye udfordringer og de mennesker og muligheder han møder på sin vej.

Udover driften af sine mange forretninger tilbyder Claus Meyer også assistance og rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling.

Med foredraget Spis igennem får du:

• Mulighed for at møde selve kongen af Danmarks mad revolution.
• Et indblik i hvad en sand iværksætter er drevet af og hvad det kan føre til at undgå langsigtede planer, men være blot være åben.
• Konkrete bud på hvordan du kan leve sundere, bedre og mere glædesfyldt med udgangspunkt i de daglige måltider.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Ernæring, Kendt fra TV, Kost, Livskvalitet, Livsstil, Sundhed, Vægttab, Velvære, Videnskab

Log in with your credentials

Forgot your details?