Christian Eugen-Olsen

Christian Eugen-Olsen er dansk officer og hofembedsmand og kan fortælle vidt og bredt om livet ved hoffet, regentens virke og hoffets organisation. Christian Eugen-Olsen har i sit embede som ceremonimester bl.a. stået for Prins Joachim og Prinsesse Alexandras bryllup, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup, Dronning Margrethes 60 års fødselsdag og Dronning Ingrids begravelse.

Beskrivelse

Om Christian Eugen-Olsen

Christian Eugen-Olsen er dansk officer og hofembedsmand, som både har fungeret som ceremonimester for hendes majestæt Dronning Margrethe, samt kammerherre og oberstløjtnant i Den Kongelige Livgarde. Han var ceremonimester fra 1990 til 2012. En ceremonimester er ansvarlig for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangerer officielle festligheder og planlægger rejser for de kongelige i ind – og udland, bl.a. sommertogter rundt i Danmark med Kongeskibet Dannebrog. Christian Eugen-Olsen har i sit embede som ceremonimester bl.a. stået for Prins Joachim og Prinsesse Alexandras bryllup, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup, Dronning Margrethes 60 års fødselsdag og Dronning Ingrids begravelse. Han er desuden barnebarn af den legendariske filmmand Ole Olsen.

Foredrag:

Hvorledes virker hoffet?

Med sit foredrag kommer Christian Eugen-Olsen ind på livet ved hoffet, historierne, der knytter sig hertil, fx hvor man bor henne, samt naturligvis regentens virke og hoffets organisation. Mange vil sikkert synes, det er skægt, at få lov til at komme med bag de kongelige murer.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Erhverv, Kongehuset, Livserfaring, Samfund

Log in with your credentials

Forgot your details?