Carsten Islington

En af Danmarks bedste storyteller og foredragsholder. Han er uspoleret og original. Han underholder sit publikum med sine historier fra sit interessante liv, hvad enten det er den lille scene i en café eller i en af de store sale i Bella Centret.  Netop nu aktuel med foredrag til seniorarrangementer.

Beskrivelse

Et liv på kanten af det umulige.

Perfekt til anledninger hvor voksne mennesker skal have et uforpligtende grin og en god historie. Hvor vi alle genkender os selv og det menneskelige.
Carsten blev født som proletar på Vesterbro. Han lærte hurtigt, at skulle der ske noget i livet så måtte han handle, han fik ikke noget foræret. Men handlede han, så skete der også noget. Og frygten den kunne han ikke tage sig af, for hvad var i virkeligheden det værste der kunne ske?
Carsten fortæller røverhistorier fra det virkelig liv. Fra sin første uskyldige rene kærlighed, over tvivlsomme hårdtslående kvinder på Vesterbro, Bedrevidende ensrettede Quinder i kollektiverne. Tiden som borebisse i Sahara, trucker i Australien og alskens outrerede jobs i alle verdens hjørner. Fattig kunstner i baggårde i indre by til Dørmand på snedige skumle bare. En masse fiaskoer og succeser, som Mand, kunstner og menneske. Altid med en ufattelig selvdrift og mod, selvironi og humor. Selv når det var værst. Han er god til f.eks. at afslutte en hård konferencedag, hvor han lokker smil frem med sine storytelling. Han deltager i undervisning eller som gæstelærer i historiefortælling, han er også parterapeut.

Carsten Islington kan bookes til foredrag som følgende:

1.
Det unikke i seniorlivet
Et underholdende foredrag af en mand som har ladet fortiden danne ham, men ikke ladet den distrahere ham fra nuet.
Carsten Islington, har altid levet i nuet. Der bliver historierne skabt i handling, der får han erfaringen og indsigten. Seniorlivet drejer sig om at standse op, være åben, lyttende, være til stede med åbne sanser og øjne. At tage imod de gaver som seniorlivet giver. Et tankevækkende foredrag blandet med sande historier om at blive voksen, som vi alle kan genkende, og i sammenhørlighed grine af os selv.
2.
Whisky, Kaffe & Tvivlsomme Kvinder
Carsten Islington er en vaskeægte Historiefortæller/StoryKomiker.
Tag med Carsten på en sanseoplevelse til både hjerte og sjæl og bliv bjergtaget af de sande historier, som udspringer fra det gamle Vesterbo.
Carsten Islington er en gudsbenådet Fortæller, som med sit venlige positive fandenivoldske sind og sin dragende stemme og blomstrende sprog tryllebinder Publikum.
Carsten Islington fortæller historier om et leve livet fuldt ud, råt for usødet. Altid tæt på kanten og lidt ud over. Altid med selvironi, humor og tillid til livet. Der er ingen vittigheder, men sjove underfundige historier med start, midte og slutning. ”Man glemmer altid en vittighed, men man husker en god historie. ”
3.
Vil du have en historie?
Et underholdende og seriøst foredrag om at kunne fortælle dine egne historier. Fortælle, optage dem eller skrive dem ned. Så du kan give en gave videre til dine nærmeste. Har erfaret, at mange efterkommere har fået fortalte livshistorier indspillet på CD, som nu ligger i bankbokse, som noget af det dyrebareste de har,
Carsten fortæller også historier, som han bruger som udgangspunkt for at lære dig, hvad virker, hvad virker ikke. Masser af staldtips, fif, tricks og viden fra en af de mest erfarne Historiefortællere med tre årtiers erfaring. Carsten Islington giver dig det, du skal bruge for at kunne fortælle den gode levende Historie fra dit eget liv. Alle har tusindvis af hændelser i deres liv. Det er der, du tager de mange historier, der fortæller, hvem du er.

 

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?