Bubber

Bubber er Tv-vært, forfatter, instruktør, ordstyrer og ikke mindst foredragsholder. Han har en fantastisk god energi og et lyst sind, og møder mennesker åbent og fordomsfrit. Oplev hans foredrag om positivitet og dét at være ordblind.

Beskrivelse

Om Bubber

Bubber er Tv-vært, forfatter, instruktør, ordstyrer og ikke mindst foredragsholder. Han har lavet tv siden 1984. Lige fra badekarret til “Snurre Snups Søndagsklub” til “Den Store Klassefest” og “Scenen Er Din”. Han har være på landevejene i 7 sæsoner som sprechstallsmeister med Cirkus Arena. Bubber er nysgerrig og elsker at afprøve sig selv og udfordre sit talent. Det blev til mange programmer “På Afveje” med sin umage partner jægersoldaten B.S. Christiansen. Og lidt senere “Danmark Ifølge Bubber”, hvor han med sit åbne sind og nysgerrighed tog os alle med bag lukkede døre og viste os et helt andet Danmark, end det man umiddelbart kender.

Bubber er forfatter til bogen “Kæmp for alt hvad du har kært” og har ligeledes skrevet flere børnebøger.

Foredrag:

Positivitet og livsglæde

Et åbent og ærligt foredrag med Bubber om positivitet og livsglæde gør virkelig en forskel og er fyldt med historier fra Bubbers eget liv. Bubber har en fantastisk god energi og et lyst sind. Og det bedste af det hele er, at det smitter!
Få det bedste ud af livet og spild ikke ét sekund – det er dit valg. Hør Bubber fortælle om sine egne udfordringer både privat og arbejdsmæssigt, hans nysgerrighed og evnen til at leve og møde mennesker åbent og fordomsfrit.

Om det at være ordblind

Bubber er ordblind men betragter det absolut ikke som et nederlag – Tværtimod! Han er blevet stærkere… og ordblindheden har motiveret ham til at gøre tingene anderledes – også arbejdsmæssigt. Et foredrag om at tro på sig selv og finde evnen til at kunne håndterer udfordringerne!

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Anekdoter, Energi, Kendt fra TV, Livserfaring, Livskvalitet, Motivation, Ordstyrer, Selvopfattelse, Velvære

Log in with your credentials

Forgot your details?