×
VI HJÆLPER GERNE
1 Ring til os
2 Skriv til os
3 Søg i emner

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 70 27 03 08, eller send en mail på [email protected] Du kan også nemt selv søge på emner eller navn i menupunktet "Søg foredrag".

KONTORTIDER
Man-Fre 10:00 - 16:00
Tlf.: +45 70 27 03 08

Udenfor kontorets åbningstider kan vi kontaktes på vagttelefon +45 41396760

Asger Aamund

Asger Aamund er en interessant foredragsholder, og netop i 2018 kommer der et nyt foredrag, med titlen ”Vind eller forsvind” – 2018 i perspektiv. Hvad sker der?

Beskrivelse

Om Asger Aamund

Aamund fik som 34 årig sit første topdirektør job, og siden har han siddet i topstillinger hos flere forskellige firmaer. Aamund er nu efter 20 år hos Bavarian Nordic, direktør i sit eget firma A.J. Aamund A/S, der er et venturekapitalselskab for bioteknologisk udvikling. Han er fast skribent for Berlingske Tidende, og har bidraget til en lang række af artikler, bøger og antologier, og han er altid kendt for sin skarpe og synlige stemme.

Foredrag:

Verden ifølge Asger Aamund

Asger Aamund tilpasser altid sine foredrag efter kundernes ønsker. Med baggrund i sine mange års erfaring inden for dansk erhvervsliv, går de typiske vinklinger på ledelse, samarbejde, politik, globalisering, etik og økonomisk udvikling.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Erhverv, Globalisering, Ledelse, Politik

TOP