Anne Ryom

Få viden om sangs effekt på mental sundhed, ro og balance. Hjertesang virker forebyggende på uro, stress, tankermylder, dårlig nattesøvn mv. Dét er et sundhedsboost, hvor du sætter hjernen på pause og genetablerer forbindelsen med din krop, din stemme og dit åndedræt.
Sanger, sangterapeut og stresscoach, Anne Ryom fortæller om metoden bag Heart Songs. Hør hvordan at sang allerede anvendes på offentlige syngesygehuse i Tyskland. Du får eksempler på hjertesang undervejs, ligesom foredraget er krydret med anekdoter og fortællinger fra Annes besøg på Køln Syngesygehus.

Beskrivelse

Musikalsk foredrag – Med hjertets sang er du i nuet
Hjertesang sætter hjernen på pause og genetablerer forbindelsen med din krop, din stemme og dit åndedræt.
Herved frisættes alle de gode hormoner og endorfiner, og du giver slip på ophobede affaldsstoffer, ubalancer og spændinger – både fysisk og psykisk.

Anne Ryom er sanger, sangterapeut og stresscoach, og så er hun kvinden bag metoden Heart Songs, der bl.a. bygger på nogle af de anerkendte metoder der allerede anvendes på offentlige syngesygehuse i Tyskland. På dette musikalske foredrag fortæller hun, med glimt i øjet og smil på læben om, hvordan du kan bruge metoden til at få mere ro, nærvær og overskud ind i din hverdag, og så giver hun med sin krystalklare stemme eksempler på hjertesang.

Hjertesang er et sundhedsboost for krop og sind
Rolig sang a la vuggeviser, virker ikke kun positivt for babyer. De virker også for voksne. Tonerne og klangen har sit helt eget sprog og taler med en stemme, som vi alle forstår og mærker ind i, uanset hvilken baggrund vi kommer med. Når du lytter, så rammer sangen dig, fordi tonerne på fineste vis smyger sig om dig. Frekvensen i sangen går i kontakt med din krop, din hjerterytme og væsken indeni dig. Hjertesang er derfor som at blive badet i en kærlig lydmeditation, og dét skaber balance og indre harmoni, som er svær at undvære, når man først har prøvet det.
Foredraget giver dig simple øvelser og teknikker, som du let efterfølgende kan integrere i din hverdag.

”Med hjertets sang er du i nuet” henvender sig bl.a. til

  • Patientforeninger
  • Pårørendeforeninger
  • Virksomheder der vil styrke deres medarbejderes fysiske og mentale sundhed
  • Alle der er nysgerrige på sangens helende effekter og deres eget velbefindende

Log in with your credentials

Forgot your details?