Anne-Lene Schwartz

Læge og stress ekspert Anne-Lene Schwartz, daglig leder af StressCare Institute, fortæller i sit foredrag om, hvordan stress påvirker kroppen fysiologisk. Hun mener, at stress er en alvorlig sygdom, der ikke bare skal snakkes eller trænes væk. Efter omfattende studier og forskning på området sammensatte hun en effektiv behandling, som både har en fysisk og en mental komponent.

Beskrivelse

Om Anne-Lene Schwartz

Læge og Stress Ekspert Anne-Lene Schwartz er én af de førende på sit felt i Danmark. Hun er uddannet i USA i Post Induction Therapy (PIT). PIT er en terapiform, hvor man på kort tid kan skabe varige forandringer i de mentale mønstre, når man arbejder igennem de emotionelle centre. Hun er uddannet af den internationalt anerkendte terapeut Pia Mellody som har udviklet PIT og gennem de sidste 38 år har hjulpet tusindvis af mennesker verden over gennem sin praksis, sine foredrag og sin uddannelse. Pia Mellody er leder af et af de mest velrenommerede behandlingscentre i USA, ”The Meadows”. Læs mere

Pia Mellody har valgt Anne-Lene Schwartz som den eneste i Europa til at videreføre missionen med at helbrede kronisk stressramte gennem forandringer i de mentale mønstre, og som den eneste er Anne-Lene også certificeret til at uddanne næste generation af terapeuter i PIT.

Foredrag:

Stress er en forgiftningstilstand af stresshormoner som opstår på grund af en fastlåsning i nervesystemet. Det er en fysiologisk tilstand, som skal behandles, før man kan opnå varig bedring.
Læge Anne-Lene Schwartz, daglig leder af StressCare Institute, fortæller i sit foredrag om, hvordan stress påvirker kroppen fysiologisk. Hun mener, at stress er en alvorlig sygdom, der ikke bare skal snakkes eller trænes væk.
Hør mere om hvad er stress for en sygdom, hvordan man kan måle stressniveauet objektivt, og naturligvis, hvad man kan bruge det til.
Anne-Lene Schwartz har mange års erfaring via sit virke som læge på traumecentre, skadestuer, medicinske og psykiatriske afdelinger, men det var gennem en ansættelse i medicinalindustrien, hun første gang stiftede bekendtskab med stress. Her så hun flere af sine gode, velfungerende, veluddannede kolleger blive sygemeldte med stress og ikke vende tilbage til arbejdet. Denne erfaring vakte lyst til at være med til at helbrede stress, – en sygdom, der stjæler livsglæde og livsformål fra ellers raske, velfungerende og aktive mennesker.
Efter omfattende studier og forskning på området sammensatte hun en effektiv behandling, som både har en fysisk og en mental komponent. Begge komponenter skal behandles seriøst for at kunne hjælpe folk til at blive varigt raske, og det er den mission, Anne-Lene Schwartz hver dag arbejder med i StressCare Institute og det bliver publikum efter et foredrag meget, meget klogere på.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Livskvalitet, Livsstil, Mental Coach, Psykologi, Stress, Sundhed, Sygdom, USA, Velvære, Videnskab

Log in with your credentials

Forgot your details?