Anders Bircow

Om du står og mangler arbejdsglæde og harmoni på arbejdspladsen, eller du blot har brug for et kærligt spark bagi og inspiration, så er et foredrag med Anders Bircow det absolut bedste valg. Gennem adskillige coaching-uddannelser og ar på egen krop har Anders Bircow nu også evnen til at hjælpe andre mennesker på samme lykkelige vej.

Beskrivelse

Om Anders Bircow

Anders Bircow er nok bedst kendt som “ham i midten” i Linie 3, hvor han spiller guitar, synger de høje stemmer og driller Preben sammen med Thomas. Bag alt musikken og fjolleriet gemmer der sig et inspirerende og livsklogt menneske, som gennem et langt og begivenhedsrigt liv i underholdningsbranchen har lært, hvordan man gennem tankerne og måden man anskuer livet på, bliver et lykkeligere og mere bekymringsfrit menneske. Gennem adskillige coaching-uddannelser og ar på egen krop har Anders Bircow nu også evnen til at hjælpe andre mennesker på samme lykkelige vej. Om du står og mangler arbejdsglæde og harmoni på arbejdspladsen, eller du blot har brug for et kærligt spark bagi og inspiration, så er et foredrag med Anders Bircow det absolut bedste valg. Humor er en fantastisk pædagog. Så grinegaranti er inkluderet.

Foredrag:

Arbejdsglæde

Søges inspiration og lyst til at elske dit arbejde og din arbejdsplads, kan Anders Bircow give Jer nogle gode værktøjer til at gøre noget aktivt for at komme tættere på dette. Når man er glad for sit arbejde og på sin arbejdsplads, vil man automatisk vokse som menneske og opnå bedre resultater. Ansvaret for arbejdsglæden ligger både hos ledelsen, men i aller højeste grad også hos en selv. Man er selv ansvarlig for sin indstilling til sit arbejde. Dette foredrag udfordrer både ledelse og medarbejdere til at gøre et stykke arbejde for i fællesskab at skabe den perfekte grobund for glæden på arbejdspladsen – for når medarbejderne trives og er glade, yder de bedre, og når du som person er glad, er du med til at løfte stemningen omkring dig. Anders Bircow er den officielle danske stemme for Mickey Mouse, og han bruger i foredraget denne egenskab til ved hjælp af diverse Disney karakterer at skabe forståelse og lyst til at skabe bedre arbejdsklima. Man skal selv agere, tage ansvar og tage styringen for sit eget liv. Anders Bircow hjælper både ledelse og medarbejdere, til at vælge glæden i det daglige, og på den måde give hele arbejdspladsen et lille skub i den rigtige retning.

Mennesketyper i Andeby

Er du en Mickey Mouse eller en Anders And? Anders Bircows foredrag om persontyper er et af de meget populære foredrag, der ikke bare er oplysende og provokerende, men også virkelig sjovt. Foredraget inspirerer til at kommunikere mere effektivt og positivt med de mennesker du er sammen med, om det er på arbejdspladsen generelt eller i det team, I arbejder med. I disse situationer har I brug for hinandens energi, og dette foredrag giver inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din kollega. Anders gør brug af sin lange karriere som skuespiller og entertainer, og giver inspiration til, hvordan du designer din egen succes, samt hvordan man gør team”work” til team”play”.

Teamsamarbejde

Et team er meget mere end bare en gruppe mennesker, der arbejder sammen. Som medlem af et team udfylder alle en vigtig rolle defineret af hver enkelt persons baggrund, erfaring, evner og kunnen. I Anders Bircows foredrag om team work udfordrer han Jer på selvindsigt, selverkendelse og på, hvordan I betragter hinanden, så I i fællesskab opnår et resultat som afspejler, at der er blevet løftet i flok. I vil smile, grine og få stof til eftertanke – og I vil forhåbentlig gå fra foredraget med et ønske om at bidrage endnu mere skarpt til de fælles resultater.

Fra bankelev til Linie 3 – og hvad deraf fulgte

Det er snart 40 år siden, at Linie 3 fik deres gennembrud, og de tre medlemmer i gruppen har efterhånden cementeret deres position som én af de største underholdningssucceser i Danmark i nyere tid. I dette musikalske foredrag kan Anders Bircow fortælle om sins spændende karriere, der startede med uddannelse som bankassistent i Helsinge, lærer i Vorgod ved Herning og senere skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Hør Anders fortælle om Linie 3, spændende teater-oplevelser og muntre anekdoter fra en spændende karriere. Undervejs krydrer Anders Bircow med masser af sang og musik, som han og publikum holder af. P.S: Behøver vi at nævne, at der er grinegaranti undervejs!

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Arbejdsglæde, Erhverv, Humor, Kendt fra TV, Komik, Komiker, Ledelse, Motivation, Musik, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Skuespiller, Stand-up, Talent, TV, Underholdning, Virksomhedsudvikling

Log in with your credentials

Forgot your details?