Amin Jensen

Amin Jensen er entertainer, mere end han er stand-up komiker. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med hans store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet, end at overgive sig. Her kommer man dog lidt tættere på den talentfulde entertainer, når Amin Jensen i to forskellige foredrag, deler ud af livserfaring og anekdoter.

Beskrivelse

Om Amin Jensen

Amin Jensen er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up genre, har han formået at udvikle sig, og benytter sig i dag af alle sine talenter, som dækker over både komik, parodier og sang. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med hans store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet, end at overgive sig.

Amin Jensen er på én gang utrolig morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen, eller giver den i al sin magt og vælde som parodist. Det virker altid utroligt elegant, og det er netop det, der kendetegner Amin Jensen.

Foredrag:

Mod alle odds

Amin Jensen er lige nu på scenen som foredragsholder, med foredraget ‘Mod alle odds!’ Det skal understreges, at dette ikke er et show,– men et seriøst foredrag. Derfor kan det jo godt være underholdende og sjovt alligevel. Det var en svær tid. Amin Jensen blev mobbet, moderen var syg i mange år og døde, da Amin var 15 år. Amin klarede sig ikke just fremragende i skolen og så var han overvægtig. Alt i alt var det svært at tro på, at Amin skulle blive til noget. Men han er en fighter og han ville have et godt liv.

Efter en del rastløse år, blandt andet som vinduespudser, vægtløfter, gaffeltruckfører, dørmand og kontrollør på Bakken – for ikke at nævne taxichauffør og massør – kom Amin Jensen som 23-årig på den helt rigtige hylde, nemlig som entertainer, og endda entertainer med stort E. Mod alle odds blev han en af de største komikere herhjemme og er også flere gange blevet kåret som Danmarks bedste TV-vært. Det er underholdende at høre om alt det, Amin Jensen har oplevet, og det er ikke mindst tankevækkende og noget, alle vil kunne lære af. Hvordan det kan lykkes som autodidakt, hvis man har modet og troen på, at det kan blive bedre. Vi er vant til at se showmanden. Her møder du privatpersonen Amin Jensen.

Sæt dig et mål og nå det

Amin Jensen besteg Kilimanjaro og satte en uofficiel verdensrekord som den tungeste mand, der nogensinde har formået at nå toppen på det høje bjerg. Nu drager han rundt til virksomheder og fortæller om dét at sætte sig et mål og nå det. Amin Jensen har lært en masse på turen op ad bjerget. Dette vil han gerne dele med deltagerne, og det foregår naturligvis på en morsom og medrivende måde, så publikum får en god historie og samtidig forstår vigtigheden i at sætte sig et mål – og ikke mindst nå det.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Humor, Kendt fra TV, Komik, Komiker, Livserfaring, Motivation, Selvopfattelse, Skuespiller, Stand-up

Log in with your credentials

Forgot your details?